Man From the South speelt duistere folk

AMEN

Duistere folk, melancholische americana en soms een licht psychedelische zijweg. Dat is de muziek van Man From the South, aka Paul van Hulten (Eindhoven). Zijn ingetogen, rustgevende en warme stem is het perfecte instrument voor zijn donkere liedjes. In 2009 schrijft hij in de derde persoon onbehagen en melancholie in liedjes van zich af. Deze nummers neemt hij op voor zichzelf. Ze ze vinden hun luisteraars via internet. Dat aantal groeit als de liedjes ook als ‘Koblenz’ op vaste geluidsdragers beschikbaar komen (2012). Eurosonic, Grasnapolsky, Incubate, Let's Get Lost en het Naked Song Festival, oude kerken, huiskamers en donkere Belgische zaaltjes worden aangedaan.

In De Amer, vrijdag 6 mei 20.00 uur. Entree euro 17,50. Reserveren via 06-83225680.


Auteur

Redacteur