Kadetje Cultuur met oud-Assenaar Frank Westerman

ASSEN

Ter promotie van zijn nieuwste boek ‘Een woord, een woord‘ komt Frank Westerman zaterdag 7 mei bij Warenhuis Vanderveen te Assen een lunchvoordracht geven. Het ‘Kadetje Cultuur’ zal plaatsvinden in de Buningzaal bij Kunstplaza Schurer op de hoogste etage van het warenhuis.

Frank Westerman test de kracht van het vrije woord onder het gewicht van de actuele aanslagen sinds Charlie Hebdo. Hij mengt zich onder terrorisme-experts in Parijs en drinkt muntthee met een oud-treinkaper die dichter is geworden. Om aan den lijve te voelen wat taal kan uitrichten tegen terreur volgt hij een training tot gijzelingsonderhandelaar in een oefendorp van de politie. Wat vermag het woord tegen de kogel?

‘Een woord, een woord’ is vanaf 22 april verkrijgbaar bij boekenafdeling Bruna van Warenhuis Vanderveen. Opgeven voor het Kadetje Cultuur kan door te mailen naar kadetjecultuur@vanderveen.nl of door langs te gaan bij het Kunstcafé. Kosten zijn euro 14,50 p.p. Leden van de Kunstuitleen betalen euro 12,50.

Foto Keke Keukelaar


Auteur

Redacteur