Demonstraties Paard en Coach in Smilde

SMILDE

Paard en Coach zal op 6 mei in Smilde een tweetal demonstraties geven van het samenspel tussen mens en paard. In de ochtend is er een programma voor kids met een ouder. Doel is om te zien en leren hoe subtiel we kunnen werken met een pony. Vanaf dat een kind ‘empathie’ heeft, kan het leren verantwoordelijk te zijn voor gedrag van zichzelf naar een ander of naar een pony. Deze kennis is niet alleen zinvol om in de toekomst een betere ruiter te zijn. Respectvol en met kennis rijden, geeft vooral plezier en veiligheid. In de middag is het programma voor volwassenen. Een deel van het publiek wordt uitgenodigd om mee te doen met grondoefeningen; ervaren is meestal de snelste manier van leren. Van 10.00 tot 12.00 uur kinderen van 9 tot plm. 14 jaar. En 12.30 tot 15.00 uur vanaf 14 jaar en ouder. Aanmelden noodzakelijk via de Wolvenhoeve. Entree 10 euro per persoon. Minicamping de Wolvenhoeve, Rijksweg 112 Smilde, 0592-415464, zie ook www.wolvenhoeve.nl.


Auteur

Redacteur