Sasson speelt sluiers van de Drentsche Aa

ASSEN

Ensemble Sasson speelt 13 mei 20.00 tot 22.00 uur Klezmer blues, Oudhollandse dansmuziek uit de Gouden Eeuw en muziek geïnspireerd op de Drentsche Aa. In De Schalm bij Podium Zuidhaege aan de Zuidhaege 2 in Assen.

Sinds 1990 speelt SASSON muziek uit alle streken van Europa. Voornamelijk volksmuziek, waar zij hun eigen kleur aan geven door op reis te gaan in de muziek zelf, met improvisatie en de klanken van de verschillende instrumenten. Deze keer zijn zij te horen met een bijna geheel nieuw repertoire: Oud Hollandsche dansmuziek uit de Gouden eeuw, Klezmer blues en weemoed naar de doedelzak. In het tweede gedeelte komen deSluiers van de Drentsche Aa langs: eigen muziek vermengd met beelden en haiku’s geïnspireerd op de Drentsche Aa.

Toegang euro 10 voor volwassenen, euro 7,50 voor jongeren tot en met 18 jaar. Reserveren kan via www.podiumzuidhaege.nl.


Auteur

admin