Terugkomavond couveuseouders in WZA

ASSEN

Heeft je kindje in het WZA in de couveuse gelegen? Heb je behoefte om samen met andere ouders, kinderverpleegkundigen en een kinderarts terug te blikken op de tijd voor en na de geboorte? Kom dan naar de terugkomavond op 19 mei voor ouders van couveusekindjes.

Tijdens een interactieve avond kun je ervaringen uitwisselen met lotgenoten en vragen stellen aan (ervarings)deskundigen. De avond wordt georganiseerd door de Vereniging van Ouders van Couveusekinderen en de kinderafdeling van het WZA, en is bedoeld voor ouders van te vroeg, te klein of ziek geboren kinderen die in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen gelegen hebben. Het maakt niet uit of dat kort of al wat langer geleden is.

Inschrijven kan tot 12 mei door een mailtje te sturen naar redactie@wza.nl, onder vermelding van: de naam van de bijeenkomst, met hoeveel personen je aanwezig wilt zijn.

Van 19.30 tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur), Waar: Wilhelmina Ziekenhuis Assen, Europaweg-Zuid 1 Assen. Gratis entree.


Auteur

admin