Cowspiracy centraal tijdens filmavond PvdD

BEILEN

De Partij voor de Dieren houdt donderdag 26 mei een filmavond in Zalencentrum De Linde waarbij de documentaire Cowspiracy: The Sustainability Secret vertoond wordt. In de documentaire wordt de impact van de vleesindustrieweergegeven.

Naast dat dierlijke producten het meest milieubelastende onderdeel van ons voedselpakket is, wil de Partij voor de Dieren het publiek bewust maken van de voordelen van plantaardig eten. Dat is beter voor de gezondheid, beter voor de dieren, beter voor het milieu en beter voor vele miljoenen medemensen.

In het kader hiervan wordt op donderdag 26 mei een avondvullend programma verzorgd met een filmvertoning van de film Cowspiracy en een proeverij van allerlei plantaardige heerlijkheden. De avond begint om 19.00 uur met thee, koffie en lekkers. Om 19.45 uur wordt de film gestart. In de pauzeworden er hapjes geserveerd. Na de filmvertoning is er nog ruimte voor discussie.

Deelname aan deze filmavond is gratis, er staat een collectebus voor een vrijwillige donatie.Opgeven is mogelijk door een e-mail te sturen naar drenthe@partijvoordedieren.nl onder vermeldig van het aantal personen.


Auteur

Redacteur