Zomerse workshops door Asser ondernemers

ASSEN

Bibliotheek Assen heeft 17 en 18 mei de Zinderend Zonnige Zomerworkshops. Dit is de achtste keer dat er thema-events plaatsvinden in de bibliotheek. In samenwerking met negen enthousiaste Asser ondernemers worden er beide avonden creatieve, zomerse workshops aangeboden.

Met deze workshops laat de beleefbibliotheek in Assen haar boekencollectie tot leven komen. Uiteraard is er gedurende de avonden ook gelegenheid om boeken te lenen. Degenen die een boek mee naar huis nemen krijgen een leuk extraatje mee in een speciale goodiebag. Tijdens de Zinderend Zonnige Zomerworkshops wordt er geproefd, genoten, gemaakt en inspiratie opgedaan in zomerse sferen. De avonden zijn gratis toegankelijk voor leden van Bibliotheek Assen. Niet leden betalen euri 14,95 entree. Reserveer via www.bibliotheekassen.nl/zzz, aan de balie van de Nieuwe Kolk of via 088-0128888. Overzicht van namen bedrijven en workshops die ze geven: Madame Zigzag - Fleurige creaties maken, Yves Rocher - Workshop uiterlijke verzorging, Café 1809 Lodewijk Napoleon - Een heerlijk proeverijtje, Shop14 - Zomerse accessoires maken, Mercurius Catering - Verrassende BBQ tips, Coffee & Tasty - Koffie branden & ijscappuccino maken, Van Mooi tot Maf - Een zomers sfeertje creëren, Cook&Co i.s.m. Qilo - Salad-in-a-jar, Yolanda Visser Fotografie - Tips en trics voor het bewerken van foto’s op de iPad.

Auteur

admin