Competitieploegen AAC'61 in het nieuw gestoken

ASSEN

Afgelopen zaterdag vond de eerste officiële regionale junioren atletiek C/D wedstrijd plaats bij AAC'61. 300 Atleten uit Groningen, Friesland en Drenthe waren aanwezig.

De junioren van AAC'61 werden getrakteerd op een mooi shirt. Mede mogelijk gemaakt door Run2Day Assen, Forte en de opbrengst van de Poeisz jeugd sponsor clubactie. Kinderen hadden het t-shirt deels zelf ontworpen. Martin van Run2Day reikte de t-shirts uit. Veel belangstelling en aanmoediging maakten een gezellige sfeer. Ook de voorzitter, Savio Broekhuijsen, kijkt terug op een geslaagde dag: ..Bij zo'n grote wedstrijd is het spannend of alles goed verloopt. Natuurlijk zijn er verbeterpunten. Maar ondanks alle verschillende weertypes, scheen qua sfeer de héle dag de zon! De organisatie is tevreden. De volgende officiële wedstrijd is op 29 mei aanstaande, deze is voor de senioren.

Auteur

Albert-Jan Garama