Muziekdokters uit Beilen op Bevrijdingsfestival Drenthe

BEILEN

Op het Bevrijdingsfestival Drenthe is dit jaar veel Drents talent te vinden. Op maar liefst drie podia krijgen talentvolle acts de kans om hun kunsten te tonen aan een groot publiek.

Speciale gasten op het festival zijn De Muziekdokters. De Muziekdokters zijn muzikanten die verblijven in Duurzaam Verblijf van GGZ Beilen. De mannen spelen samen op niet onverdienstelijke wijze reggae, soul en rockmuziek. De band bestaat al enkele jaren en bracht al eens een cd uit. De Muziekdokters zijn door K&C uitgenodigd om een aantal nummers te spelen in de festivaltent op het terrein. Het Bevrijdingsfestival Drenthe vindt op donderdag 5 mei plaats aan de Baggelhuizerplas in Assen. Het festival heeft vier podia. Op het hoofdpodium staan de landelijk bekende artiesten, de dancestage laat regionale en nationale dj’s horen en op de Sena Talentstage en Aviko Heroes Stage in de festivaltent staan veel regionale acts. Op het Bevrijdingsfestival wordt ook dit jaar stilgestaan bij het begrip vrijheid. Niet voor iedereen op de wereld is vrijheid vanzelfsprekend. Tijdens een optreden van de Drentse singer-songwriter Harry Loco met een groep vluchtelingen wordt dit duidelijk.

Auteur

Albert-Jan Garama