Meimarkten in Midden-Drenthe

MIDDEN-DRENTHE

Ook dit jaar heeft Midden-Drenthe Organisaties wederom een paar markten in de meivakantie.

Op zondag 1 mei is de maandelijkse Struunmarkt in Diever. Een braderie met een grote diversiteit aan kramen, verkoopwagens en stand met onder andere kleding en fashion, sieraden in allerlei soorten, cadeau-artikelen en allerlei andere snuisterijen. Tevens is er een vlomarkt. Dinsdag 3 mei is de jaarlijkse voorjaarsmarkt in het centrum van Beilen. De Raadhuisstraat met uitloop naar de Brinkstraat zal vol staan met vele marktkramen waarom menig standhouder hun spullen zal aanprijzen. De markt wordt gehouden van 11.00-17.00 uur. Op donderdag 5 mei is de jaarlijkse kunstmarkt in het centrum van Diever. De markt wordt gehouden rondom de Pancratiuskerk en duurt van 10.00-17.00 uur. Uiteraard is de toegang geheel gratis. Meer informatie over de bovenstaande markten kunt u vinden op www.marktenenbraderieen.nl , www.md-kunstmarkten.nl of bel met 06-24831603.

Auteur

admin