Sjoerdsma in Nijend24

ANDEREN

Margriet Sjoerdsma speelt 30 april 20.00 uur in Nijend24 te Anderen. De afgelopen twee seizoenen veroverde ze Nederland (80 optredens, 10.000 bezoekers) met haar theatershow ‘A Tribute to Eva Cassidy’. Margriet keert nu terug naar haar oude liefde: eigen liedjes maken.

In de zomer van 2014 schreef ze een nieuwe voorstelling. De liedjes hiervoor kwamen tot leven in ‘Odelien’, een huisje in het noorden van Noorwegen, ver weg van de waan van alledag; de stress, drukte en chaos van het moderne leven. Odelien staat midden in een overrompelend landschap, waar de natuur nog heer en meester is, de stilte oorverdovend en bergen zich spiegelen in rimpelloze dieptes van fjorden. Voor Margriet het ideale decor om te schrijven over tijdloze thema’s als los- en achterlaten, durven springen, eenzaamheid, liefde en verwondering.

Margriet (zang, ukelele, piano) wordt ondersteund door topmuzikanten en multi-instrumentalisten Cord Heineking (contrabas, piano, zang) en Michelle Courtens (cello, bas, zang).

Meer informatie en reserveren op www.nijend24.nl.


Auteur

Redacteur