Metal in The Bull’s Eye

ASSEN

Het Asser bedrijf Black SheepBookings heeft 30 april samen met met The Bull’s Eye een gratis hardrock/metal avond met medewerking van de prog-rock/metal band Hackberry, Mexicaanse symfonische metal band Melphomene (foto) en de hardrock/heavy metal band DelgadoGraze. Hackberry is een jonge band uit Groningen die een instrumentale mix maakt van psychedelica, rock, stoner en metal. Na het eerste optreden in Vera Groningen (januari 2016) gaat het hard met de band, zo wordt er binnenkort een single opgenomen en heeft de band al een aantal optredens gegeven in het land, uiteraard mag Assen niet ontbreken. De Mexicaanse band Melphomene gaat op haar eerste Europese tour. De band maakt een mix van Symfonische metal in de stijl van Nightwish gecombineerd met progressieve rock. Er zijn weinig Nederlandse shows gepland in de tour maar Assen doen ze wel aan. DelgadoGraze is een hard rock / heavy metal band uit Ommen en krijgt internationaal lovende recensies. Entree op deze avond gratis, aanvang 22.00 uur.


Auteur

Redacteur