Valencia CF jeugdtrainers komen naar Asser Boys

ASSEN

Voor het tweede jaar in successie beleeft de jeugd van Assen en omgeving de voetbalweek van hun leven. Primera Division voetbalclub Valencia CF stuurt trainers van de jeugdopleiding naar Asser Boys in Assen.

In Spanje staat Valencia CF bekend om de goede jeugdopleiding, geen enkele andere club leverde meer Internationals aan het Spaanse team in de afgelopen 15 jaar. Sterren als Jordi Alba, David Villa, Juan Mata en David Silva zijn klinkende voorbeelden van de succesvolle jeugdopleiding. Het Valencia CF Voetbalkamp is van 18 tot en met 20j uli op Sportcomplex Lonerstraat van Asser Boys. Afgelopen zomer organiseerde Valencia CF ook het Valencia Voetbalkamp in Assen. Het werd een groot succes en Valencia besloot om in 2016 de trainingsweek bij Asser Boys te organiseren. Deze zomer is Asser Boys partner van Valencia en behoort daarmee tot een select groepje vaste partners van Valencia. Scouting: de meest talentvolle spelers naar Valencia CF De beloning voor de meest talentvolle speler tijdens het Valencia CF Voetbalkamp: Trainen bij Valencia CF, een wedstrijd in het EstadioMestella bezoeken en natuurlijk een meet &greet met de sterren. Voetbaltraining krijgen van officiële jeugdtrainers Valencia CF De Valencia voetbalweek is een 3-daagse trainingsweek voor jeugdspelers (j/m) van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van officiële Valencia CF jeugdtrainers. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat ieder kind op zijn/haar eigen niveau kan trainen. De Valencia CF trainers worden geassisteerd door Nederlandse UEFA gecertificeerde en ervaren trainers die allen een opleiding hebben genoten van Valencia CF. Het aantal deelnemers is gelimiteerd, zo is iedereen verzekerd van voldoende aandacht, ook van de Spaanse trainers. De deelnemers ontvangen van partner Adidas een Valencia CF trainingstenue, bestaande uit: shirt – short – sokken, Valencia CF Diploma, Valencia CF Bidon, 3 dagen top training door de échte Spaanse Valencia trainers, training, structuur en discipline als op de jeugdacademie van Valencia, lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit. De deelnemersbijdrage: € 150 (in 2 termijnen mogelijk) Alle informatie staat op www.valenciavoetbalkamp.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama