Innerlijk Besef met Maurits Prins

ZEIJEN

Maurits Prins spreekt 3 mei over ‘Het Bedrog van Rome’, een lezing over zijn gelijknamige boek. Deze lezing begint om 19.30 uur in het Zalencentrum Hingstman te Zeijen en is van Stichting Innerlijk Besef uit Norg.

Maurits Prins laat op een overtuigende manier zien dat de zogenaamde waarheid van de christelijke religie op niets berust. Op een heldere manier legt hij uit hoe het oorspronkelijk is ontstaan vanuit eigenbelang, leugens, fantasie en machtsmisbruik. Als hoog sensitief kind wist hij al dat er zaken niet klopten, omdat die niet in overeenstemming waren met wat er verkondigd werd en dat maakte hem nieuwsgierig. De inleiding geeft een inkijkje hoe hij dit persoonlijk ervaren heeft. Maurits Prins is Jungiaanspsycholoog en filosoof en heeft als zodanig 45 jaar lang een praktijk gevoerd.


Auteur

admin