Expositie teksten Muskee in C+B Museum

GROLLOO

De teksten van Harry Muskee centraal in de nieuwe tentoonstelling Harry Muskee: The singer and the songs in het C+B Museum Grolloo.

Originele teksten, met doorhalingen en al, met de pen geschreven, getypt op schrijfmachines of op computers vormen het decor bij de tentoonstelling. Opnameapparatuur waarop de eerste probeersels werden geregistreerd en instrumenten waarop de eerste akkoorden werden aangeslagen. En video-interviews met de mensen die de muziek maakten bij Muskee’s teksten of anderszins nauw betrokken waren bij het ontstaan van Harry’s songs.

De tentoonstelling wordt op 28 april om 15.00 uur bij het C+B Museum, Voorstreek 4 in Grolloo geopend door drummer Hans la Faille. Egbert Meyers speelt bij de opening het door hem speciaal voor Harry Muskee geschreven nummer Song for the legend. De opening is alleen voor genodigden, maar vanaf 29 april is de tentoonstelling voor het publiek geopend.

De toegang bedraagt euro 7,50. Kinderen beneden de 12 jaar hebben gratis entree. Aantrekkelijk is het aanbod van een combinatiekaart voor de tentoonstelling Window of my eyes in het Drents Museum en de expositie over Harry Muskee in het C+B Museum. Deze combinatiekaart kost euro 12,50. Deze aanbieding geldt tot en met 5 juni en is alleen in Grolloo te verkrijgen.


Auteur

admin