Elfde sportweek Kloosterveen

ASSEN

Voor de elfde keer wordt in Kloosterveen een sportweek voor de jeugd georganiseerd met gratis sportclinics. In de meivakantie zal het van 2 ot en met 6 mei rondom het Kloostercourt aan de Boomgaard weer bruisen van de sportactiviteiten.

Samen met een sportteam geven trainers van sportclubs de jeugd les in voetbal, basketbal, freerunning, judo, hockey, korfbal, dans en volleybal. Topjudoka Berend Roorda verzorgt op woensdag 4 mei de judolessen. Trainers van Judoschool Assen, Hockey Vereniging Assen, Omnigym, en geven verspreid over de week gastlessen. Op vrijdag 6 mei wordt de week feestelijk afgesloten met pannenkoeken eten. Nieuw deze week is de meidenavond op maandagavond, waar meiden lekker kunnen make-uppen en tips en trics krijgen voor een mooie make-up.

De sportclinics worden voor de kinderen van 6 tot 12 jaar gegeven van 13.30 tot 16.30 uur, kinderen tot 6 jaar kunnen elke middag knutselen. 's Avonds zijn er van 19.00 tot 21.00 uur clinics voor jongeren vanaf 12 jaar. De aangrenzende soos van Het Lichtpunt is elke avond van 21.15tot 22.30 uur open voor een hapje en (alcoholvrij) drankje.

Sportweek Kloosterveen is een initiatief van Gereformeerde Kerk Het Lichtpunt in Kloosterveen. Deelname is gratis en vrijblijvend. Zie voor het weekprogramma en meer informatie www.sportweekkloosterveen.nl.


Auteur

Redacteur