Drentse Hooglanden Wandel4daagse

BEILEN

In de meivakantie, van donderdag 28 april tot en met zondag 1 mei vindt de Drentse Hooglanden Wandel4daagse plaats. Deze is niet te verwarren met de avond4daagse. Vanuit Beilen wordt in vier dagen een grootgebied van de gemeente Midden-Drenthe te voet aangedaan.

De Drentse Hooglanden wandel4daagse is een vierdaags evenement die start vanuit het centrum van Beilen. Er worden vier routes met vier verschillende afstanden 8, 12, 20 en 30 kilometer uitgezet. De routes gaan door bossen, landerijen, heidevelden en zijn te herkennen aan de bekende KNBLO-borden (wandelbond). Het evenement wordt georganiseerd door Stichting Magisch Volksvermaak Drenthe in samenwerking met het toeristisch platform de VTRB en gemeente Midden-Drenthe. Meer informatie op www.drentsew4d.nl. Op deze site kunt u zich ook al inschrijven, maar het is ook mogelijk om u bij de start in te schrijven. Locatie van de startplaats is Café Bar Het Zwaantje, Markt 5 te Beilen.

Auteur

admin