Masterclass tophockey voor talent uit het Noorden

ASSEN

Hockeyvereniging Assen is op woensdag 27 april gastheer voor de derde editie van de masterclass tophockey voor de meest talentvolle jeugdspelers in het Noorden.

Dit keer krijgen elf spelers training van voormalig bondscoach van het Duitse nationale vrouwenteam, Michael 'Michi' Behrmann, deelnemer aan twee Olympische Spelen en meerdere Europese kampioenschappen. Voorzitter van HVA, Jan Jelsema, is blij met de komst van de masterclass. ,,Net als de vorige editie met Stijn van Roozendaal, coach van Kampong Dames 1, heeft de stichting ter bevordering van jeugd tophockey wederom een geweldige trainer naar Assen gehaald. Onze club dient graag als basis voor talent in opmaat naar het echte werk!"

De stichting Bevordering Tophockeytalent Noord Nederland is een initiatief van voormalig (bonds)coach jeugd, zaaldames, GHHC en Kampong, Joost van Geel.

Op de foto: de vorige editie met Stijn van Roozendaal


Auteur

Redacteur