RUBRIEK Passie in Zaken met Jasper Naberman

ASSEN

Jasper Naberman: bedrijfsleider Restaurant de Muzikant.

,,De passie zit in de combinatie tussen eten en muziek. We zijn echte muziekliefhebbers en het thema van het restaurant is dan ook geheel in muziekstijl, met posters en instrumenten. In Hoogeveen hebben we eenzelfde concept, wat goed draait. Het ondernemen is een stukje passie en daarom zijn we in Assen nog een Restaurant de Muzikant begonnen. Assen is een mooie stad en we vinden het gewoon hartstikke leuk om weer iets nieuws te beginnen, met de bedoeling om het net zo succesvol te maken als in Hoogeveen. Weer iets van nul opbouwen, daar zit de uitdaging in. In Hoogeveen werken we regelmatig met live muzikanten, maar in Assen is dat lastiger. In dit restaurant heb je verschillende ruimtes, dus dat is voor live muziek minder aantrekkelijk. Je kunt hier een drie gangen diner a la carte bestellen voor euro 29,95, inclusief bier, wijn en fris. Het leuke is dat het dan geen zelfbediening is, maar dat het geserveerd wordt aan tafel. Dat is absoluut een mooi concept." Tekst en foto Rianne Martens.

Auteur

Albert-Jan Garama