Optiek thuisservice Assen

Assen

Al bijna veertien jaar zitten Hans en Marlous Winter met hun Optiek/Juwelier in winkelcentrum Marsdijk in Assen-Noord. Daarvoor hadden ze hun zaak in Beilen en Stadskanaal. De mogelijkheid om dichter bij huis te gaan werken hebben ze met beide handen aangepakt en daar nog geen seconde spijt van gehad.

Er worden in Marsdijk brillen, zonnebrillen, contactlenzen, horloges en sieraden aangemeten, gemaakt en verkocht. Naast horloge en sieradenreparaties, verkopen ze horloge batterijen en maken oordoppen op maat en schieten oorbellen. Ook bezoeken ze sinds een aantal jaren (in samenwerking met verschillende zorginstanties) klanten aan huis die om wat voor reden dan ook niet in staat zijn om naar de winkel te komen. ,,Wij merken en horen dat de behoefte daaraan steeds groter is geworden vertelt Hans Winter van See & Watch. Dat is dan ook precies de reden waarom wij deze service extra onder de aandacht willen brengen. Wij komen op praktisch iedere locatie in Assen. Bijvoorbeeld bij thuis, in zorg/verpleeghuis, ziekenhuis of op de werkplek. Wij hebben uitstekend meetapparatuur, waarmee we bij u op locatie en in uw vertrouwde omgeving een complete oogmeting/onderzoek kunnen uitvoeren. Bent u toe aan een nieuw montuur, dan heeft u ruime keuze uit een mooie collectie die wij voor u meenemen." ,,Al meer dan 25 jaar leveren wij deskundigheid, kwaliteit en service. Onze oogmetingen worden uitgevoerd door een gediplomeerd opticien, zijn vrijblijvend en wij rekenen geen voorrijkosten. Wij komen de nieuwe bril afleveren, afstellen en bieden 100% nazorg. ,,Bent u of kent u iemand die gebruik wil maken van deze extra service, of wilt u meer informatie, neemt u dan gerust contact met ons via 0592-370050."

Auteur

Albert-Jan Garama