FOTOREPORTAGE | Op fiets langs concertlocaties in Beilen

BEILEN

In Beilen werd zondag op zes verschillende bijzondere locaties in Beilen kleinschalige concerten gegeven. De muziek varieerde van jazz tot klassiek en van klezmer tot latin.

Alle concerten werden gegeven door professionele musici in locaties als een monumentaal pand in de Kruisstraat, een woonhuis op het GGZ terrein, NPB kerk de Stroming, fotostudio Marianne Berkhoff en dinercafe de Cerck. Vlakbij elkaar dus en zodoende wandelend en op fiets goed te doen. De concerten duurden 20 minuten. Als afsluiting was er een concert in de Stefanuskerk, waar alle musici nogmaals te horen waren. Dit evenement is een gezamenlijk initiatief van Stefanuskerk Cultureel en Kunstzinnig en Cultureel Centrum Muzentuin en werd mede mogelijk gemaakt door de gemeente Midden Drenthe, stichting Podia Midden Drenthe en het Wildervank Fonds. Fotograaf Lammert Aling fietste mee, en maakte bijgaande fotoreportage.

Auteur

Albert-Jan Garama