Filosofie bij Odd fellows met Miriam van Reijen

ASSEN

April is de ‘maand van de filosofie’, met dit jaar als thema ‘over de grens’. Op uitnodiging van de Odd Fellows Stroomdalloge in Assen spreekt filosoof Miriam van Reijen op donderdagavond 28 april over de vraag: ‘is filosofie grenzeloos?’.

Van Reijen is als docent onder meer verbonden aan de Universiteit van Tilburg en geldt als een kenner van de filosofie van Spinoza, de beroemdste filosoof van Nederland. De lezing van Dr. van Reijen is één van de activiteiten in het kader van de ‘maand van de filosofie’, die worden georganiseerd in samenwerking met ‘Metaforum Assen’. Daarin werken diverse Asser bedrijven en instellingen samen, zoals het Stedelijk Museum Assen, het Humanistisch Verbond, Boekhandel Iwema, De Verdieping en de Odd Fellows. De avond in het Odd Fellowhuis aan de Hendrik de Ruiterstraat 2 in Assen is voor iedereen toegankelijk. De kosten bedragen euro 5 per persoon. De deuren van het Odd Fellowhuis gaan om 19.30 uur open. Reserveren via 86stroomdal@oddfellows.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama