ACV ontvangt DOS ‘37

ASSEN

_ Voor ACV staat zaterdag weer een thuiswedstrijd op het programma. DOS’37 komt naar Assen. De ploeg uit Vriezenveen staat een na onderste op de ranglijst van de Hoofdklasse C, zes punten achter HZVV en tien punten boven het al gedegradeerde Drachtster Boys.

DOS’37, dat in 2015 naar de hoofdklasse promoveerde, dreigt daarom na één seizoen al weer te degraderen. De ploeg zal daarom alles uit de kast halen om dat te voorkomen. Bovendien kan DOS ’37 soms verrassend uit de hoek komen. Onlangs werd met grote cijfers (2-5) gewonnen bij SVZW. Eerder dit seizoen wist ACV in Vriezenveen niet te winnen. Het werd een remise: 1-1. Voor de thuisclub is het zaak weer aan te haken aan de goede serie waaraan het voor de nederlaag tegen Staphorst bezig was. Via een overwinning zou ACV nog steeds uitzicht houden op de derde periodetitel, al heeft het de kansen niet meer in eigen hand. De wedstrijd tegen DOS’37 begint om 14.30 uur op het sportpark van ACV in het Stadsbroek.

Auteur

Albert-Jan Garama