Rabobank hoofdsponsor Kiwanis Trofee

ASSEN

De Kiwanis Trofee (voorheen BMC Trofee) wordt op zondag 12 juni verreden en kan op steun rekenen van de Rabo Bank Assen en Noord-Drenthe. De rit voor oldtimers en cabrio's (maar ook gewone auto's) die dit jaar voor de 16e keer georganiseerd wordt, voert de deelnemers aan de hand van een routeboek door de mooiste plekjes van Drenthe en zelfs een stukje Duitsland.

,,De opbrengst van deze toerrit gaat dit jaar naar het Wilhelmina Ziekenhuis Assen", aldus voorzitter Edwin Heuving van de organiserende Kiwanis Club Assen: ,,We dragen bij aan het realiseren van een zogenaamde ouder/kindkamer waar ouders dicht bij hun zieke kind verblijven in het ziekenhuis". Dankzij de financiële steun van ondermeer de Rabobank kunnen we een substantiële bijdrage leveren". De Kiwanis en de Rabobank staan voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Om de CO2 uitstoot van dit evenement te compenseren planten we samen met de Rabobank nieuwe bomen in eigen regio. Deelnemers kunnen zich nog aanmelden op KiwanisTrofee.nl. Op de foto met een unieke Jaguar MKII County Shooting Brake uit 1962, Sjoerd Scholte, Directievoorzitter Rabobank Assen en Noord-Drenthe en GeertJan Timmer en Edwin Heuving van de Kiwanis Assen.

Auteur

Albert-Jan Garama