Jeu De Boules Oranjetoernooi

ASSEN

Elk jaar in April organiseert de Jeu De Boules Vereniging 'n Boel Plezier te Assen , een oranjetoernooi. Dit jaar wordt het oranjetoernooi gehouden op zaterdag 23 april. Het toernooi wordt gehouden onder auspicien van de Nederlandse Jeu De Boules Bond, De NJBB heeft in Nederland 220 verenigingen en totaal 17000 leden.

De vereniging in Assen is opgericht in 1988 en heeft momenteel 125 leden.Wedstrijd- en recreatieleden. Als men dan meer wil sluit men zich aan bij een JDB-vereniging in de buurt.De bezoekers die zich tijdens het toernooi melden, ontvangen voorlichting omtrent deze sport en een folder met informatie en spelregels.Het is echt de moeite waard om de spelers met licentie te zien spelen. Locatie : Rode Heklaan 7,9401 SB Assen.(Achter de Ponderosa) Aanvang : 10.00 uur tot rond de klok van 18.00 uur. Informatie : riemerhaagsma@kpnplanet.nl Telefoon : 0592-345278 Website : www.boelplezier.nl NJBB : njbb.nl

Auteur

Albert-Jan Garama