Informatiemarkt Duurzaam Bovensmilde goed bezocht

BOVENSMILDE

In samenwerking met MFA De Spil had Duurzaam Bovensmilde zaterdag 16 april een informatiemarkt over MFA De Spilen alles wat daar mee samenhangt.

Op deze markt presenteerden een twintigtal standhouders hun duurzame producten. Ook de gemeente Midden-Drenthe was met een stand vertegenwoordigd en had informatie over de nieuwe zonnelening en het nieuwe afvalbeheer. Daarnaast werden er twee zeer interessante en goed bezochte workshops gehouden over het Nieuwe rijden en Een Duurzame Tuin ontwerpen. De markt werd goed bezocht, ’s middags bracht ook wethouder Bent een bezoek en hij sprak zijn waardering uit over de grote diversiteit aan producten en de wijze waarop de informatie werd gegeven. Ook bedankte hij Duurzaam Bovensmilde en de medewerkers en bestuur van de Spil voor de goede organisatie van deze dag. Ook was het Repair Café de hele dag aanwezig voor de reparatie van apparaten, kleding, meubels en dergelijke.

Auteur

Albert-Jan Garama