Geslaagd 39ste Bartje judotoernooi

ASSEN

Afgelopen zaterdag 16 april vond de 39e editie van het Bartje judotoernooi plaats in sporthal De Timp. De organisatie van dit toernooi is in handen van de Bartjecommissie van Budovereniging ASAHI uit Assen.

Meer dan 625 judoka’s wisten de weg naar Assen te vinden en streden met elkaar om het goud. Naast de individuele strijd is er ook altijd veel belangstelling voor het winnen van de Bartjebokaal. De Bartjebokaal gaat naar de vereniging die de meeste punten behaald op het toernooi. Dit jaar was ZEMPO/judo instituut Noord de grote winnaar en zij namen Bartje mee naar Oude Pekela. De tweede prijs was voor judoteam Veendam/Hoogezand en judovereniging Vos uit Emmen ging met de derde prijs naar huis. Ook de leden van budovereniging ASAHI streden mee om de prijzen en 2 leden keerden met een prijs weer huiswaarts. Uitslagen Budovereniging ASAHI: 3e prijs: Taymen Offringa en een tweede prijs voor Amber Musters. Er kan weer terug gekeken worden op een zeer geslaagd judotoernooi. Het 40e Bartje judotoernooi vindt plaats op zaterdag 15 april 2017 in Sporthal De Timp. Foto Ed Peeters.

Auteur

Albert-Jan Garama