Badminton uitwisselingstoernooi senioren geslaagd

ASSEN

De badmintonclubs uit Assen, Appelscha en Oosterwolde houden al sinds jaar en dat een uitwisselingstoernooi voor senioren die overdag spelen. Bij toerbeurt neemt één van de drie clubs organisatie voor haar rekening. Dit keer was het de beurt aan BC Assen.

Op 7 april was de Peelohal het strijdtoneel. Er werd fanatiek gespeeld. Het ging niet alleen om de punten, maar ook om de eer. Rode en bezwete gezichten, soepele of stijve gewrichten, het maakte allemaal niet uit, iedereen ging er voor. Halverwege werd er dankbaar gebruik gemaakt van de koffiepauze. Om het lichaam wat rust te gunnen na de inspanning, maar ook om even gezellig bij te kletsen. Daarna werden de wedstrijden weer vervolgd. Onder het genot van een hapje en een drankje werden de prijzen verdeeld. Volgend jaar is BC Appelscha weer aan de beurt om dit toernooi te organiseren.

Auteur

Albert-Jan Garama