Penalties & Pumps: Ladies Night primeur ACV

ASSEN

Onder de titel Penalties & Pumps houdt ACV op woensdagavond 20 april een Ladies Night. Deze primeur, uiteraard bestemd voor vrouwen, kan alleen op uitnodiging worden bezocht.

De organisatoren Hennie Kramer en Annemarie Zonjee hebben daarvoor onder andere de echtgenotes van sponsororen benaderd en de vrouwenteams van ACV. Ongeveer honderd vrouwen hebben de invitatie aanvaard. In het vernieuwde clubhuis van ACV wordt vanaf 19.15 uur een uitgebreid programma gepresenteerd. Zo ondergaat een aantal vrouwen een metamorfose, is er een modeshow door Nuns Fashion en zal presentatrice Karin Mulder van RTV Drenthe een ‘mystery guest’ interviewen. Toch zullen op deze exclusieve vrouwenavond ook mannen aanwezig zijn. Spelers van de eerste selectie van ACV showen ondermode (Jambelle), stropdassen (De Rooij) en zonnebrillen (Woodtrend). Verschillende regionale ondernemers zijn met stands aanwezig. Ook is er een Rad van Fortuin. De Ladies Night is een van de activiteiten die door ACV’s Businessclub ‘De Zwaluw’ worden ontplooid.

Auteur

Albert-Jan Garama