Achilles 1894 met eerste familie Voetbalfestijn

ASSEN

Achilles 1894 heeft zondag 5 juni van 11.00 tot 16.00 uur speciaal voor de jeugd het eerste Achilles 1894 Voetbalfestijn. Een familiedag vol activiteiten, voetbalvermaak en gezelligheid.

Achilles 1894 wil op deze manier de wijk meer betrekken bij de voetbalclub en een bijdrage leveren aan een goed activiteitenprogramma voor de Asser basisschooljeugd. Iedereen is welkom. De entree van het Voetbalfestijn is gratis. Wat is er te doen? - Attracties voor alle leeftijden met stormbaan en schiettent - Vriendjes Toernooi (j/m) voor D/E/F jeugd - Voetbalcircuit voor D/E/F jeugd - Kabouterveld - Horecaplein - Koopjeshoek - Superloterij met mooie prijzen Tussen de 6 en 11 jaar? De D/E/F jeugd mag tussen 11.00 en 16.00 uur gratis, samen met een of twee vriend(innet)je smeedoen aan het Achilles 1894 3 tegen 3 Vriendjes Toernooi. Wil je niemand meenemen en toch meedoen? Ook dat kan. Ook wanneer je geen lid bent van Achilles. Aanmelden kan tot 20 mei a.s. viavoetbalfestijn@achilles1894.nl. Vermeld naam en categorie (D/E/F) in de mail. Allerjongsten De allerjongsten tot 6 jaar kunnen op het Kabouterveld op speelse wijze kennismaken met voetballen. Zo kun je meedoen aan het voetbalcircuit met spelletjes en een prijsje grabbelen uit de grabbelton. Ouders Ook aan de ouders is gedacht. Ze kunnen genieten van een gezellige dag onder het genot van een hapje en drankje op het Achilles 1894 Horecaplein. Ze mogen je aanmoedigen tijdens de vele sportieve activiteiten of een kijkje nemen op het Koopjesplein, waar tweedehands en nieuwe sportartikelen worden verkocht. Vragen? Mail naar voetbalfestijn@achilles1894.nl. Sportpark Marsdijk, M.L. Kingweg Assen.

Auteur

Albert-Jan Garama