Vrienden TT Circuit Assen zoekt versterking

ASSEN

Vrienden TT Circuit Assen kan wel enige versterking gebruiken: ,,Wij zijn op zoek naar mannen en vrouwen die onze belangenorganisatie van dienst willen zijn tijdens onze vrienden werfactiviteiten op beurzen en evenementen."

,,Daarnaast zijn we ook op zoek naar enkele mensen (m/v) die de Activiteiten Commissie willen versterken. Die commissie houdt zich bezig met het voorbereiden en uitvoeren van bijvoorbeeld de wervingsactiviteiten, maar ook met het organiseren van de jaarlijkse Vriendendag. Let wel: Vrienden TT Circuit Assen is een organisatie met louter vrijwilligers." ,,Wij jij ons helpen? Stuur een mail met jouw contactgegevens naar info@vriendentt.nl, zodat we kunnen overleggen of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Voor de Activiteiten Commissie is het, gezien ons maandelijkse overleg, handig wanneer je binnen een redelijke straal rond Assen woont."

Auteur

Albert-Jan Garama