Kunstenaars naar Kunstmarkt Westerbork

WESTERBORK

Zes jaar geleden werd door het bestuur van de Stichting Zomeractiviteiten Westerbork het besluit genomen een Kunstmarkt op te nemen in de lijst van zomeractiviteiten. Dat doen ze nu in samenwerking met de organisatie ‘Kunstmarkt Wezup’.

Gezien de grote belangstelling voor de kunstmarkt Westerbork die dit jaar op 17 juli wordt gehouden, blijkt het een schot in de roos te zijn. Kunstenaars uit het hele land hebben zich reeds aangemeld. De variatie aan kunst is groot en betaalbaar. De kunstmarkt wordt gehouden in de tuin van het voormalige Gemeentehuis Hoofdstraat 16 Westerbork. Bent u kunstenaar en wilt u meedoen aan deze markt. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Voor informatie Mary Noordman 06-45042486, maryno@concepts.nl

Auteur

Albert-Jan Garama