Kinderfeest in Bioscoop De Nieuwe Kolk

ASSEN

Bioscoop De Nieuwe Kolk heeft 17 april een groot kinderfeest rondom de film Kung Fu Panda (3D, Nederlands gesproken). Voor iedereen van 6 jaar en ouder worden er de hele middag activiteiten georganiseerd.

Kung Fu Panda is een van ’s wereld meest succesvolle animatiereeksen, gemaakt door DreamWorks. Deze maand zijn de panda’s terug met het grootste en grappigste avontuur tot nu toe. Reden voor Bioscoop De Nieuwe Kolk om er een feest aan vast te knopen op zondagmiddag 17 april. Voor de kinderen is er die middag van alles te beleven. Zoals een groot springkussen en een levensgroot spel. Ook kunnen kinderen geschminkt worden als panda en Kung Fu-les nemen. Popcorn en ranja maken het feest compleet. De Mega Kids Party vindt plaats op zondag 17 april en begint om 12:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar op www.dnk.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama