Asser Mannenkoor start promotour in Peelo

ASSEN

Het Asser Mannenkoor gaat binnenkort weer op promotietour. Zo zingt het koor donderdag 21 april om 20.00 uur in het Markehuus in Peelo. De mannen brengen dan een gevarieerd programma met ook eigentijdse muziek zoals die van Ramses Shaffy en Boudewijn de Groot.

Dirigent Bert Lammers heeft weer een toepasselijk programma samengesteld. Voor muzikale ondersteuning zorgt de bekende pianist Jan de Roos. Toegang gratis Binnenkort worden voorbereidingen getroffen voor een jubileumconcert in 2017 in De Nieuwe Kolk in Assen. Een mooie gelegenheid voor nieuwe zangers om zich aan te sluiten bij het koor. Er is weer plaats in elke stemgroep. repetitie is elke donderdagavond om 19.45 uur in Buurthuis De Schulp aan de Buizerdstraat in Assen. Meer op www.assermannenkoor.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama