FOTOREPORTAGE | Fotowedstrijd 'Leg je bluesgevoel vast'

ASSEN

Cultureel Hart Assen had in het kader van de Harry ‘Cuby‘ Muskee expositie Window of my eyes de fotowedstrijd 'Leg je bluesgevoel vast'.

Blues gaat over emoties. Over liefde, verlies, verdriet, onderweg zijn, hoop. Het zijn vaak gevoelige platen. Wat is dan mooier om dit bluesgevoel op de gevoelige plaat vast te leggen! Op de foto dus. Het idee is vast te leggen wat volgens jou het bluesgevoel is. Foto’s van mensen, gebouwen, natuur. Met professionele camera of mobiele telefoon. Als het maar raakt aan het bluesgevoel! De camera als Window of your eyes. Winnaars zijn Erkelens en Meyer, Brouwershaven werd tweede en Hess derde. De prijsuitreiking was zaterdag in Kunstcafé Kunstplaza Schurer Warenhuis Vanderveen te Assen. Fotografie Lammert Aling.

Auteur

Albert-Jan Garama