Iets Drinken voor mensen met autisme

ASSEN

Iets Drinken is een landelijke netwerkborrel voor normaal tot hoogbegaafde volwassenen met een vorm van autisme (bijvoorbeeld Asperger, hoogfunctionerend autisme of PDD-NOS).

Iets Drinken wordt georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers die zelf ook autisme hebben. Dit gebeurt in samenwerking met Stichting AsocialeKaart en met steun van Fonds Psychische Gezondheid en het Revalidatiefonds. Iets Drinken heeft als doel: mensen ontmoeten met autisme en iets drinken. Iets Drinken is één keer in de maand op de tweede woensdagavond. Het begint om 19.00 uur en eindigt om 23.00 uur. Er is altijd een vrijblijvende activiteit, meestal een pubquiz of spelletjes. Je hoeft je niet aan te melden en er wordt geen entree gevraagd. Je betaalt je eigen drankjes. Iets Drinken wordt op woensdag 13 april vanaf 19.00 voor het eerst gehouden in Assen. Locatie: De Poort van Assen.

Auteur

Albert-Jan Garama