RUBRIEK Passie in Zaken met Malgosia Kondak

ASSEN

Malgosia Kondak (44): eigenaresse Welzijn praktijk Malgosia Kondak.

ASSEN - ,,In de zorg is er niet altijd tijd om aandacht te hebben voor een patiënt als individu. Dit terwijl er in de gezondheidstoestand van een persoon dingen kunnen meespelen zoals de thuissituatie of stress. Als algemeen- en geriatriefysiotherapeut zie ik zieke, kwetsbare mensen waarbij betrokkenheid, individuele aandacht en begrip essentieel is tijdens het behandeltraject. Met name bij ouderen. Extra tijd besteden aan iemand is soms noodzakelijk om je missie in de gezondheidszorg te doen slagen. Ik wil iets betekenen voor de maatschappij en de mensen en neem de ruimte om hen zo goed mogelijk te behandelen zonder tijdsdruk. Mijn passie is om de patiënt op een persoonlijke en holistische manier te benaderen. Betrokken zijn bij diegene door middel van liefde en aandacht, met de kracht van mijn ziel. Daar wordt zowel de patiënt als ik gelukkig van.” Tekst en foto Rianne Martens

Auteur

Albert-Jan Garama