Succesvol open tennistoernooi Rolde

ROLDE

Op de tennisbanen van TV Rolde werd afgelopen week het Buro Hollema Open Kick off tennistoernooi 2016 gehouden. Aan dit toernooi deden 52 tennissers van verschillende verenigingen uit Drenthe en Groningen mee.

Er werd gespeeld in de rubrieken dames en heren enkelspel. Het ging om een actueel rating toernooi. Deelnemers werden op sterkte ingedeeld en speelden meerdere wedstrijden in de poulefase. Door deze nieuwe indeling werden er spannende wedstrijden gespeeld. Voor veel deelnemers was het de laatste speelmogelijkheid voor aanvang van de tennis voorjaarscompetitie. De wedstrijden werden door de week elke avond gespeeld. Zaterdag waren de halve finales en zondag stonden de finale partijen op het programma. De organisatie is tevreden over het verloop van het toernooi en zal het Kick off toernooi volgend jaar herhalen. De volgende spelers werden eerste en tweede in hun categorie: HE Poule A: 1. Jasper Kruit (TV De Woldmeppers) 2. Matthijs Goldberg (R.E.O.) HE Poule B: 1. Wim van der Velde (TV Rolde) 2. David Mulder (TV Rolde) HE Poule C: 1. Daan van der Meulen (TV Rolde) 2. Wouter Steenmeijer (GTV van Starkenborgh) HE Poule D: 1. Ronny de Heus (GTV van Starkenborgh) 2. Mischa van Beek (TV Rolde) HE Poule E: 1. Jan Zoutman (Norger TV) 2. Koen de Groot (T.C. Smalhorst) DE Poule A: 1. Silke Zonjee (ATV Hertenkamp) 2. Inge van der Velde (GTV van Starkenborgh) DE Poule B: 1. Mariska van Nijen (GTV van Starkenborgh) 2. Conny Kolthof (De Marsch)

Auteur

Albert-Jan Garama