Kano avontuur over de Hunze

ASSEN

Stichting Het Drentse Landschap heeft 9 april vanaf 10.30 uur samen met In het Wilde weg… een kanotocht over de Hunze. De kosten bedragen € 35,- p.p. Opgave is noodzakelijk i.v.m. een maximum aantal deelnemers en kan via info@inhetwildeweg.nl of 06 – 401 48 237.

Deze spannende en avontuurlijke natuurbelevingsactiviteit is geschikt voor alle leeftijden. We genieten van de natuur op een heel andere manier dan de meesten onder ons gewend zijn. Al struinend gaan wij op zoek naar diersporen, eetbare planten en materiaal om vuur te maken. Met het materiaal en de kennis die wij tijdens deze struintocht verzameld hebben gaan wij terug naar onze kampvuurplaats. Daar oefenen wij hoe vuur te maken met de door ons verzamelde materialen en maken wij gezamenlijk onze eigen maaltijd op het kampvuur. Aanmelden is noodzakelijk en kan via info@inhetwildeweg.nl of 06 – 401 48 237 Na aanmelding ontvangt u informatie over de exacte startplaats.

Auteur

Albert-Jan Garama