Jacob Damkani geeft lezing in Assen

ASSEN

Jacob Damkani geeft 15 april 19.30 uur een lezing in Bethelkerk Groningerstraat 14 Assen. Jacob Damkani is in 1952 geboren in een religieus Joodse familie.

Hij kreeg verlangens naar de geneugten van de wereld en liet zijn religie achter. Als 22-jarige reist Jacob naar verschillende landen en opent hij uiteindelijk een cadeauwinkel in de Verenigde Staten. Daar ontmoet hij een gelovige christen met een diepe liefde voor God’s uitverkoren volk. Met veel geduld en een diepe Bijbelkennis legt deze man alle profetieën uit de Tenach aan Jacob uit. In 1977 neemt Jacob Yeshua aan als zijn Heer en Verlosser. Deze beslissing verandert zijn leven radicaal. ,,Voor het eerst begreep en leefde ik mijn ware, door God gegeven identiteit, van wat het betekent om een ware Jood te zijn. Sinds deze geweldige openbaring en overweldigende dag van mijn wedergeboorte, zie ik alles uit mijn verleden als betekenisloos.”

Auteur

Albert-Jan Garama