Lutje Turf loop | Vierde wedstrijd Kids Run gemeente Aa en Hunze

Assen

In Annerveenschekanaal vindt zaterdag 9 april de vijfde editie plaats van de Semslinieloop, de vierde wedstrijd van het loopcircuit Rabocup Assen en Noord-Drenthe.

Deelnemers krijgen een afstand van 8,8 kilometer voor de kiezen langs de Semslinie, de eeuwenoude grens tussen de provincies Drenthe en Groningen. Het startschot wordt om 14.15 uur gegeven door burgemeester Eric van Oosterhout van de gemeente Aa en Hunze die ook de rol van speaker voor zijn rekening neemt. Het spits van het programma wordt om 13.30 uur afgebeten door de zogeheten Lutje Turf loop voor kinderen van de basisschool. De loop is een onderdeel van de Kids Run, het individueel kampioenschap hardlopen van de gemeente Aa en Hunze. Kijk voor meer informatie op de website www.rabocupassennoorddrenthe.nl

Auteur

Paul Abrahams