RUBRIEK Van Idee tot Onderneming met Verzuim & Zo

ASSEN

Win een flexplek tijdens de Bedrijven Contact Dagen Drenthe

Tussen de flexplekken en vergaderruimtes van De Drentse Zaak bevinden zich diverse kantoren met permanent gevestigde ondernemers. Enkele van deze bedrijven presenteren zich onder de vlag van De Drentse Zaak op 5 en 6 april 2016 tijdens de Bedrijven Contact Dagen Drenthein de TT-Hall te Assen. Zo ook Verzuim & Zo, het bedrijf van Ina Huisman en Linata Rutgers. ASSEN - Linata Rutgers kijkt uit naar de Bedrijven Contact Dagen. ,,Even gezellig, in een ontspannen sfeer bijkletsen. Even uit de sleur van alleen maar met je eigen winkel bezig zijn. Het moeten vooral twee leuke dagen worden.” Maar uiteraard zijn er ook enkele diensten van Verzuim & Zo die ze op 5 en 6 april onder de aandacht wil brengen. ,,Eén zo’n product heeft te maken met duurzame inzetbaarheid en stress. Zit iemand wel op zijn plek in zijn huidige functie? Misschien is iemand tien jaar geleden ergens begonnen, en heeft die persoon ondertussen heel andere voorkeuren en competenties ontwikkeld. Daardoor sluit een functie misschien minder goed aan, met onnodige stress en verzuim als gevolg.” Krachten bundelen Naast Verzuim &Zo bevinden zich binnen de stand van De Drentse Zaak ook heel andere organisaties, zoals Noordervastgoed, Werkplein Baanzicht, IMK, SAB en de ondernemersadviseurs van De Drentse Zaak. Linata: ,,De kracht van De Drentse Zaak is dat bedrijven samenwerken en hun krachten bundelen, en dat willen we ook uitdragen op de beurs. Elkaar eens de bal toespelen, contacten delen met elkaar, mensen verbinden. Daar is zo’n beurs heel geschikt voor. We willen andere ondernemers ook graag vertellen wat er allemaal binnen De Drentse Zaak gebeurt. Over de workshops die bij ons plaatsvinden, hoe leuk het is om hier een kantoor te huren, of om eens bij ons te komen flexen.” Win een stoel Om de flexwerkplekken van De Drentse Zaak onder de aandacht van de beursbezoekers te brengen, wordt op een prominente plaats binnen de stand een bureaustoel geplaatst. Deze staat symbool voor een flexwerkplek die bezoekers kunnen winnen. Het enige wat ze hiervoor hoeven te doen, is hun visitekaartje op de stoel plakken. ,,Aan het eind van elke dag wordt een kandidaat getrokken, die wint dan voor drie maanden een flexwerkplek in De Drentse Zaak. Inclusief gratis thee, koffie en supersnelle WiFi, en alle kennis en netwerkmogelijkheden die we binnen De Drentse Zaak hebben. Dus tegen ondernemers die nu nog op een zolderkamertje werken zou ik zeggen: grijp die kans!” Meer informatie over de Bedrijven Contact Dagen Drenthe is te vinden op www.bcdd.nl Over De Drentse Zaak In De Drentse Zaak komen gevestigde ondernemers en starters samen. In het monumentale pand aan de Beilerstraat in Assen kan men terecht voor een eigen kantoor, vergaderruimtes en flexibele werkplekken. Kijk voor meer informatie op www.dedrentsezaak.nl. Het Geheime Wapen Tekstschrijvers.

Auteur

Albert-Jan Garama