Motocross Grand Prix of the Netherlands TT Circuit Assen

ASSEN

Motorsportevenement in Drenthe krijgt vervolg met nieuwe finishlocatie, verlengde baan en WK MXGP voor dames. MXGP Assen en het resterende wk-seizoen te zien bij RTL 7 vanaf zondag 17 april.

In de ‘Voetbal Inside’ studio verrichte presentator Allard Kalff dinsdag 29 maart de officiële aftrap van de RTL GP: MXGP programmering bij zender RTL 7 en blikte vooruit op de tweede editie van de Motocross Grand Prix of the Netherlands, zaterdag 27 en zondag 28 augustus op het TT Circuit Assen. Regerend wereldkampioenen Tim Gajser uit Slovenië (MX2) en Romain Febvre uit Frankrijk (MXGP), nr. vier op de wk-lijst Aleksandr Tonkov, maar ook tweevoudig wereldkampioen en klassementsleider Jeffrey Herlings en zijn landgenoten Glenn Coldenhoff, Davy Pootjes en Brian Bogers kwamen naar Hilversum. Omdat in Assen op 27 en 28 augustus voor het eerst de Women’s MX Grand Prix wordt verreden schoof ook de snelste Nederlandse vrouw op twee wielen aan, Nancy van de Ven.

Auteur

Albert-Jan Garama