FOTOREPORTAGE | Wijk voetbaltoernooi Assen

ASSEN

In maart en april vindt het grootste wijk voetbaltoernooi van Assen plaats. Het toernooi is voor de jeugd van basisschoolgroepen 5 en 6, 7 en 8. Met zes vrienden een team vormen en aanmelden kon bij Assen beweegt.

In een voorronde zijn wijken geclusterd, van elke voorronde gaan de nummers een, twee en drie door naar de finale. Voor winnaars ligt een mooie prijs klaar, en bovendien een plek voor de kwalificatierondes voor het nationale Cruijffcourt toernooi. Vandaag, 30 maart, wordt er gevoetbald in Assen-Oost – Centrum, Pelikaanveld Assen-Oost, aanvang 13.15 uur. Verder op 6 april: Noorderpark – Pittelo – Lariks Cruijff court Noorderpark, 13.15 uur. Op 13 april: Marsdijk – Peelo DR. JM den Uylplantsoen, 13.15 uur. De finale is op 20 april bij voetbalvereniging ACV, aanvang 13.15 uur. Het wijkentoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Kinderdagverblijf Pinokkio, ACV, Assen beweegt en het Alfa College. Fotograaf Bert Vennik maakte de fotoreportage.

Auteur

Albert-Jan Garama