Cruciale weken ACV beginnen met thuiswedstrijd tegen AZSV

ASSEN

Voor ACV breken cruciale weken aan, wil het mee blijven doen in de strijd om de derde periodetitel. ACV heeft na drie wedstrijden 6 punten, AZSV en Staphorst hebben er drie meer. Toevallig zijn dat de twee komende tegenstanders. Eerst komt zaterdag AZSV naar Assen, een week later reist ACV naar Staphorst.

AZSV was in de beginfase van de competitie enige tijd koploper in de Hoofdklasse C van het zaterdagvoetbal. Ondertussen staat de ploeg uit Aalten op de derde plaats. ACV is als de nummer vijf aan een goede serie bezig. Voor het paasweekeinde was een inhaalprogramma vastgesteld en daarvoor hoefde de formatie van trainer Hans de Jong niet aan te treden. De vorige week werden daarom twee oefenwedstrijden gespeeld tegen respectievelijk Hoogeveen (zondag) en VEV’67, die allebei ruim werden geklopt. Zaterdag is er tegen AZSV weer sprake van het echte werk. Eerder dit seizoen verloor ACV in Aalten met 1-0. De wedstrijd op Sportpark Stadsbroek begint om 14.30 uur.

Auteur

Albert-Jan Garama