Gratis op de foto in de elektrische buggy van Tim en Tom Coronel

ASSEN

Koopplein.nl staat weer op de Bedrijven Contactdagen Drenthe in de TT Hall in Assen.

Dus als u vragen heeft over het gebruik van Koopplein.nl of u wilt misschien zelf wel een Koopplein beginnen in uw eigen gemeente of u wilt als bedrijf adverteren op Koopplein? Kom dan op 5 en 6 april naar de Bedrijven Contactdagen Drenthe in de TT Hall in Assen. Ze staan dit jaar voor de zevende achtereenvolgende keer op de Bedrijven Contactdagen Drenthe en nu leek het ze leuk om wederom iets speciaals te doen. Ook dit jaar staat HappySnappy weer bij ze in de stand met een greenscreen. In de stand kun je op de foto in de elektrische buggy van Tim en Tom Coronel. De foto krijg je ook gelijk gratis mee. Kortom kom allemaal bij ze in de stand voor die fantastische foto. Tevens zal Catering De Hofmeester uut Drenthe overheerlijke hapjes serveren in de stand van Koopplein.nl. Ook voorsocial media advies bent u van harte welkom in de stand. Kortom genoeg redenen om een bezoekje te brengen aan stand 076, dinsdag 5 en woensdag 6 april in de TT Hall in Assen.

Auteur

Albert-Jan Garama