Ilse Wolters Miss Teen of Drenthe, Lisan Weidgraaf Miss Beauty of Drenthe

Emmen

De finale van Miss Beauty of Drenthe en Miss Teen of Drenthe was vrijdag in Zuidlaren. Miss Teen of Drenthe (15 tot 19 jaar) is Ilse Wolters (15) uit Emmen geworden, terwijl Lisan Weidgraaf (20) uit Beilen met de titel Miss Beauty of Drenthe (20 tot en met 26 jaar) naar huis ging. Zij gaan door naar de Miss Beauty of the Netherlands verkiezing in september.

De Assense Nicole Muter (tweede) en Noah Nieuwenhuis (derde) uit Westerbork eindigden bij de verkiezing Miss Teen of Drenthe op de ereplaatsen. Dat was - bij Miss Beauty of Drenthe - ook het geval voor Britt Weggemans (tweede) uit Barger-Compascuum en Valerie Niemeijer (derde) uit Peize. De titel van Miss Populairity is voor Ilse Wolters. De titel Miss Media ging naar de Emmense Rianne Niewold en de titel Miss The Bootcamp Club is voor Ramona Simonis.

Auteur

Redactie