Topsprekers op de Bedrijven Contact Dagen Drenthe

ASSEN

TT Hall Assen staat 5 en 6 april volledig in het teken van de zakelijke ontmoeting, tijdens de Bedrijven Contact Dagen Drenthe (BCDD). Meer dan 300 bedrijven presenteren zich op de beursvloer.

Er zijn nieuwe themapleinen op het gebied van innovatie, startups en duurzaam bouwen en er is een boeiend beursprogramma met topsprekers als Viktor Mids (Mindf*ck), Michiel Muller (Tango en Route Mobiel) en trendwatcher Adjiedj Bakas. De beurs wordt dinsdag spectaculair afgetrapt door Viktor Mids. Hij is illusionist en arts en bedenker van het televisieprogramma MINDF*CK. MINDF*CK is het kijkcijferkanon van NPO3 met wekelijks bijna een miljoen kijkers. Mids combineert een fascinatie voor wetenschap met illusies om te laten zien op wat voor manieren je eigen hersenen en zintuigen je voor de gek kunnen houden. Hij zal de ondernemers laten zien dat niets is wat het lijkt in Drenthe. Meer informatie over de BCDD en het programma op www.bcdd.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama