Plattelandsgemeenten met ondernemers op Bedrijven Contact Dagen Drenthe

Assen

Netwerkplein Plattelandsgemeenten, één van de meest prominente en succesvolle toevoegingen van 2015 tijdens de Bedrijven Contact Dagen Drenthe (BCDD). Dit is te lezen op de website van de BCDD. Het Netwerkplein Plattelandsgemeenten van de gemeenten Midden-Drenthe, Aa en Hunze en De Wolden met hun ondernemers krijgt dit jaar een vervolg! Laat u verrassen op 5 en 6 april op het Netwerkplein Plattelandsgemeenten in de TT-hal in Assen.

Het Netwerkplein bestaat uit één groot gezamenlijk netwerkterras met daarom heen de stands van de ondernemers uit de verschillende gemeenten. De kracht van dit Netwerkplein is dat de deelnemende bedrijven de kans krijgen gebruik te maken van elkaars netwerk, kwaliteiten en diensten. Daarnaast biedt het de bezoeker de gelegenheid om in korte tijd contacten te leggen met bedrijven uit verschillende regio’s. Midden-Drenthe Nick Bruins, beleidsmedewerker Economische Zaken: ‘Verschillende ondernemers uit Midden-Drenthe staan op het Netwerkplein, waar we als gemeente heel blij mee zijn. Net als voorgaande jaren verwachten we weer veel bezoekers bij het Netwerkplein. Met elkaar hebben we ook dit jaar weer een aantal aantrekkelijke netwerkactiviteiten. Op de eerste beursdag zal Podium.TV een aantal opnames maken en organiseren we om 20.00 uur een Netwerkborrel. Op woensdag openen we traditioneel met de Netwerklunch, we ontvangen De Maatschappij departement Drenthe en om 20.00 uur nodigen we starters uit voor een jonge ondernemers borrel. Bij de stand van Midden-Drenthe kan de bezoeker informatie krijgen over het vestigen van bedrijven in de gemeente. Daarnaast kan de bezoeker informatie krijgen over mogelijkheden die de gemeente biedt om een werkzoekende aan een baan te helpen of om een bedrijf aan een passende kandidaat te helpen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een proefplaatsing, een werkstage of direct naar een betaalde baan’. Gratis relatiekaart Ondernemers uit de gemeente Midden-Drenthe kunnen gratis een toegangskaart ophalen bij de gemeente. Geïnteresseerden kunnen hiervoor contact opnemen met Nick Bruins via (06) 46 44 80 68. Meer informatie Alle deelnemers aan het Netwerkplein Plattelandsgemeenten zijn te vinden op www.bcdd.nl, onder deelnemers. Bedrijven Contact Dagen Drenthe 2016. Dinsdag 6 april van 14.00 tot 22.00 uur. Woensdag 7 april van 12.00 tot 22.00 uur. Het Netwerkplein Plattelandsgemeenten is te vinden in standnummer 33. Midden-Drenthe-team: Foto vlnr: Stephanie Blok Lisa Stormezand, Mylotte Huisjes. Onder vlnr: Martin Stolt, Gonnie van der Heide, Nick Bruins

Auteur

Albert-Jan Garama