Opbrengst VROUWENFESTIJN ZONTA naar 'Krijg een kans'

ASSEN

Het VROUWENFESTIJN , georganiseerd door ZONTA Drenthe op 20 maart kan terugkijken op een zeer geslaagde bijeenkomst. De opbrengst voor stichting 'Krijg een Kans' (KEK) werd als cheque van 4750 euro overhandigd aan wethouder Ruud Wiersema.

De stichting 'KEK' heeft als doel vrouwen een steuntje in de rug te geven bij het (opnieuw) participeren in de samenleving. Dat steuntje in de rug bestaat uit een financiële bijdrage in een specifiek plan of doel dat de vrouw verder gaat helpen. Op de middag werden meer dan honderd vrouwen verwelkomd in het Podium Zuidhaege, die erg enthousiast waren over de workshops die zij hadden gevolgd zoals onder andere “Happy voice”, zingen voor iedereen of Masterclass “draadfiguren, maak je eigen 3D kunstwerk”, of “verder dan de sluier” . De verloting van vele mooie prijzen zoals een assortiment flessen wijn, een schilderij, een gratis behandeling bij een kapper, een gratis verblijf voor een week vakantie in een super mooi huis in de Franse Alpen en nog veel meer prijzen, zorgden voor veel verrassende en spontane reacties! Zie ook www.zontadrenthe.nl. Foto Gerrit Mennink

Auteur

Albert-Jan Garama